Privé tours

 

Boek een Tour met Zeeland Guided Tours

Bij Zeeland Guided Tours bieden we jou de mogelijkheid om samen met je collega's, vrienden of familie de pracht van Schouwen-Duiveland te ontdekken. Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige excursie of juist van gezellige drukte houdt, wij hebben de perfecte tour voor jou.

Wil je een traditionele tour of juist een met een persoonlijk tintje? Wij passen de tour aan naar jouw wensen, zodat je een unieke en onvergetelijke ervaring hebt.

 

Onze Tours

  • City Tour "Zierikzee De Legendes": Ontdek de fascinerende verhalen en legendes van Zierikzee tijdens een wandeling langs de monumentale bezienswaardigheden van deze historische stad.

  • City Tour "Darkside of Zierikzee": Ervaar de mysterieuze en spannende kant van Zierikzee met verhalen over de duistere geschiedenis en verborgen geheimen.

  • Strand Safari: Geniet van de natuur aan de kust van Westenschouwen. Met een sleepnet ga je op zoek naar zeedieren en leer je over het leven in de branding.

  • Bos/Duin Safari: Verken de prachtige bossen en duinen van Boswachterij Westenschouwen. Onze gidsen delen interessante weetjes over de flora en fauna die je onderweg tegenkomt.

 

Laat ons weten welke tour jouw voorkeur heeft en boek eenvoudig via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft!

 

Prijzen

79 euro tot 8 personen

119 euro tot 25 personen 

Datum en tijdstip bespreekbaar